Microsoft Teams Premium is een betaalde dienst van Microsoft die extra functies en mogelijkheden biedt naast de standaard gratis versie van Teams. Teams Premium is ontworpen voor bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan meer geavanceerde samenwerkingstools en meer controle over hun Teams-omgeving.

Teams Premium brengt Large Language Model (LLM) met behulp van OpenAI’s GPT naar de gebruikers om onder andere meetings nog intelligenter te maken, voorbereidingen en meetings notes automatisch aan te maken.

Teams Premium bevat geavanceerde beveiligings- en compliance-functies, zoals data loss prevention, eDiscovery en retention policies die organisaties helpen te voldoen aan wettelijke vereisten en hun gevoelige informatie te beschermen.

Teams Premium integreert ook met andere Microsoft-tools en -diensten, zoals PowerApps en Power Automate, waarmee bedrijven workflows kunnen automatiseren en hun bedrijfsprocessen kunnen stroomlijnen.

Naast deze bundel van functionaliteiten zijn er een aantal nieuwe features op komst die ook net zijn aangekondigd bij Microsoft. Wij willen deze nieuwe features graag voor jou even overlopen. Daarom willen we jullie uitnodigen op onze komende webinar vol nieuwe informatie.

The new Microsoft Teams: Faster, simpler, more flexible, and smarter

27 maart markeert de dag waarop jouw werkplek 2x zo snel gaat zijn, een simpelere layoutflexibeler is naar jouw noden en wensen. En uiteraard ook veel slimmer de nodige AI verbeteringen en toepassingen vanuit je Microsoft Teams Premium licentie.

De nieuwe Microsoft Teams client is namelijk nu Public Preview, met een verwachtte go-live richting het einde van 2023, waarbij je al meteen de nieuwste features kan gebruiken. Voor velen onder ons zal je ook geen meerdere clients nodig hebben om te kunnen connecteren naar meerdere tenants, het is nu namelijk mogelijk om volledig Multi Tenant en Multi Account te gaan!

We testen het voor jullie uit om tijdens de webinar verder uit de doeken te doen wat Microsoft allemaal in petto heeft met de nieuwe Teams client.

We zien jullie graag dan!

Webinar recording

Deze webinar is ondertussen al voorbij. Je kan hierboven de recording bekijken.

Sprekers
Profielfoto Jan Vanderstappen

Jan Vanderstappen

Profielfoto Yannick Borghmans

Yannick Borghmans

Datum en Tijdstip

27/04/2023

10u – 11u

Categories: Webinar