In navolging van onze webinar met tips en tricks over het (digitale) onboarding proces binnen jouw organisatie willen we jullie graag nieuwe tips geven over delen en bijhouden van kennis.

Iedere collega heeft wel een specifiek stukje kennis die kan bijdragen aan de verschillende bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie. Deze kennis wordt idealiter gedeeld met zijn/haar collega’s en uiteraard ook gedeeld met nieuwe collega’s die pas gestart zijn.

Vaak is dit een ‘manueel’ proces waarbij de nieuwe collega een aantal dagen/weken meeloopt met de ervaren collega, die dan hopelijk aan alle elementen denkt die handig kunnen zijn om de nieuwe collega los te laten na de inloopperiode. Maar vaak worden er wel elementen/cases vergeten of ze komen tijdens die periode net niet voor. En onder andere daarvoor zou het enorm handig en nuttig zijn om een kenniscentrum om te richten.

Een kenniscentrum kan namelijk de way to go worden als je nieuwe informatie nodig hebt over een proces of onderwerp binnen jouw organisatie. Dit voor zowel de ervaren als nieuwe collega’s.

Met Ventigrate willen we je dan ook maar al te graag onze tips en tricks delen over welke mogelijkheden je hiervoor hebt en hoe je dit snel kan opzetten.

Zeker een webinar om te volgen dus!

Webinar recording

Deze webinar is ondertussen al voorbij. Je kan hierboven de recording bekijken.

Sprekers
Profielfoto Jan Vanderstappen

Jan Vanderstappen

Profielfoto Yannick Borghmans

Yannick Borghmans

Datum en Tijdstip

26/01/2023

10u – 11u

Categories: Webinar