Welke pagina in jouw Microsoft 365-omgeving wordt het meest bezocht? Dat klopt, jouw intranet startpagina!

Dit is de plek waar jij en je collega’s beginnen om informatie op te zoeken, contact leggen met collega’s, op de hoogte willen blijven van het laatste bedrijfsnieuws dat te lezen is, en nog veel meer.

Microsoft heeft de afgelopen jaren aanzienlijke inspanningen geleverd om de juiste tools en bouwstenen te bieden, zodat je de startpagina nog beter kunt afstemmen op de behoeften van jouw organisatie. Denk hierbij aan nieuwsaggregators die informatie van verschillende bronnen bundelen, een intelligente zoekmachine om informatie snel terug te vinden, en het gebruik van Viva Connections om, samen met adaptive cards, je intranet nog persoonlijker te maken.

We geven dus een rondleiding van alle elementen die tegenwoordig aanwezig zijn en hoe je deze tot het maximum kan benutten.

Het mogelijke potentieel is dus overweldigend, en daarom nodigen we je graag uit om deel te nemen aan deze aanstaande webinar. Na deze webinar hebben we je ongetwijfeld kunnen overtuigen van hoe makkelijk het tegenwoordig is om een moderne en knappe intranet startpagina op te maken.

webinar recording

Deze webinar is ondertussen al voorbij. Je kan hierboven de recording bekijken.

Sprekers
Microsoft Copilot

Yannick Borghmans

Microsoft Copilot

Jan Vanderstappen

Datum en Tijdstip

23/11/2023

10u – 11u

Categories: Webinar

RECENTE POSTS