We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een diepgaand webinar dat de deuren opent naar een geheel nieuwe dimensie van productiviteit en samenwerking. Stel je voor dat je een persoonlijke copiloot hebt die je door de complexe wereld van Microsoft-toepassingen loodst en je helpt om moeiteloos en efficiënt te werken – dat is precies wat Microsoft Copilot te bieden heeft!

Microsoft Copilot is geen gewone tool; het is een intelligente metgezel die jouw werk transformeert. Tijdens deze unieke webinar krijg je de kans om de magie van Copilot van dichtbij te ervaren.

⭐ Wat staat je te wachten? ⭐

  • Diepgaande inzichten: Ontdek hoe Copilot jouw dagelijkse werkzaamheden kan verrijken met contextuele suggesties en slimme automatisering.
  • Praktijkvoorbeelden: Leer aan de hand van concrete situaties hoe Copilot reële zakelijke uitdagingen aanpakt en oplost.
  • Interactieve sessies: Stel je vragen rechtstreeks aan onze experts en ontvang directe en persoonlijke antwoorden.
  • Roadmap en toekomstvisie: Krijg een exclusieve blik op de veelbelovende toekomstige ontwikkelingen van Microsoft Copilot.

Dit is jouw kans om je te verdiepen in de wereld van Microsoft Copilot en te ontdekken hoe deze innovatie je professionele leven kan transformeren. De mogelijkheden zijn grenzeloos, en we zijn er om je alles te laten zien.

Wacht niet langer en reserveer je plaats voor dit webinar dat je zal inspireren en informeren.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

WEBINAR RECORDING

Deze webinar is ondertussen al voorbij. Je kan hierboven de recording bekijken.

Sprekers
Microsoft Copilot

Yannick Borghmans

Microsoft Copilot

Jan Vanderstappen

Datum en Tijdstip

09/11/2023

10u – 11u

Categories: Webinar