WAAROM JOUW CARRIERE STARTEN BIJ VENTIGRATE

WAT IS VENTIGRATE ACADEMY

Bij Ventigrate hebben we al jarenlang met trots en succesvol deuren geopend voor schoolverlaters, daaom hopen we dat dit niet alleen je eerste, maar ook je laatste professionele bestemming zal zijn.

Wat is Ventigrate Academy?

Ventigrate Academy is ons initiatief om om individuele groei te stimuleren en de vaardigheden van schoolverlaters naar nieuwe hoogten te tillen. We kijken naar de vaardigheden die je al bezit en bepalen samen met jou welke je nog nodig hebt om je werk vlot en zelfverzekerd uit te voeren. Daarnaast Bij Ventigrate heb je het voordeel van een toegewijd team van ervaren professionals die je gedurende je eerste maanden zullen begeleiden, zowel intern als bij onze klanten. Je wordt ondergedompeld in echte projecten en krijgt de kans om te leren van de besten in de branche.

Ben jij een ambitieuze schoolverlater op zoek naar jouw eerste grote kans?

Zoek niet verder! Plaats jouw CV onderaan deze pagina, en we zullen snel contact met je opnemen om te ontdekken hoe we samen jouw carrière kunnen lanceren. Klaar om de eerste stappen te zetten naar een spannende toekomst bij Ventigrate? Wacht niet langer!

WAT MAG JE VERWACHTEN BIJ VENTIGRATE

ONZE VOORDELEN

Icon Leuke Medewerkers

Toffe collega’s en
leuke werksfeer

Icon Ondersteuning en Communicatie

Dagelijkse begeleiding

Icon Zetel

Flexibel werken

Icon Snacks

Koekenkast vol lekkers

Icon Games

Darts, Playstation, Wii

Icon Werk Thuis Balans

Leuk en ervaren team

ZOWEL TECHNISCHE ALS FUNCTIONELE PROFIELEN STRALEN BIJ VENTIGRATE

WELK CARRIERE PAD KIES JIJ

START JE TECHNISCHE CARRIERE

  • Verken de Betoverende Wereld van Programmeren: Betreed de technische arena bij ons en laat je betoveren door de wereld van programmeren.

  • Front-End Vrijheid: Of je nu een fervent aanhanger bent van Angular, React, of Vue.js, ons team staat te popelen om hun meest waardevolle inzichten met je te delen voor een meeslepende front-end ervaring.

  • Back-End Excelleren in .NET: Verfijn je vaardigheden in het creëren van back-end code in .NET en ontdek de naadloze hostingmogelijkheden in het grenzeloze Azure-landschap.

  • AI Magie met OpenAI: Laat je verbazen door de toverkracht van Azure en de mogelijkheid om AI-services zoals OpenAI naadloos in je code te integreren. Geef je projecten een extra dosis kracht en innovatie.

  • Je Springplank naar een Glansrijke Carrière in Programmeren: In een notendop, als programmeren je passie is, dan is dit de perfecte lanceerplatform voor een succesvolle toekomst in de wereld van technologie!

START JE FUNCTIONELE CARRIERE

  • Digitale Transformatie Leider: Begeleid klanten in hun digitale reis door Microsoft 365 optimaal te benutten en hun bedrijfsprocessen te transformeren.

  • Kennisverhoging door Training en Coaching: Verhoog de Microsoft 365-expertise van klanten door boeiende trainingen en persoonlijke coachingssessies te geven.

  • Business-Oriented Inzichten: Sta dicht bij de klant, begrijp hun behoeften en identificeer mogelijkheden voor verbetering, die je vervolgens kunt uitwerken tijdens interactieve workshops.

  • Citizen Development: Als citizen developer, bied je in sommige gevallen de klant de tools en kennis om zelfstandig problemen op te lossen, waardoor snellere oplossingen worden geboden.

  • Up-to-Date met Microsoft’s Maandelijkse Innovaties: Blijf voortdurend op de hoogte van de nieuwste Microsoft 365-ontwikkelingen en zorg ervoor dat klanten profiteren van de meest recente technologieën.

ONZE WERKNEMERS KOMEN OP DE EERSTE PLAATS

VENTIGRATE DNA

Bij Ventigrate dragen we een goede werksfeer hoog in het vaandel. Aangezien onze ​werkkrachten​ zijn namelijk onze grootste ​troef​.

Met die gedachte in het achterhoofd zijn we aan het brainstormen geslagen, hebben we verschillende workshops georganiseerd en een rondvraag gedaan bij onze werknemers. Daarom was het doel van deze activiteiten om vanuit verschillende insteken te bepalen ​wat Ventigrate onderscheidt als werkgever en hoe we ons als bedrijf willen profileren.

Met trots stellen we onze ​employer value proposition ​voor. Onze propositie omvat de kenmerken en waarden die we als bedrijf willen uitdragen naar onze werknemers.

LATEN WE CONNECTEREN

DROP HIER JOUW CV

Of neem rechtstreeks contact op met ons via