POWER PLATFORM Consultant

VACATURE

POWER PLATFORM CONSULTANT

WAT HOUDT DE JOB JUIST IN

Jouw takenpakket

  • Klantgerichte Oplossingen: Als consultant werk je nauw samen met klanten om hun specifieke zakelijke uitdagingen te begrijpen.

  • Advies en Begeleiding: Je fungeert als een vertrouwde adviseur voor klanten en biedt expertise op het gebied van het Power Platform

  • Ontwerp en Ontwikkeling: Je bent verantwoordelijk oa. voor het creëren van aantrekkelijke en functionele Power Apps-applicaties, geavanceerde workflows met Power Automate en informatieve dashboards met Power BI.

  • Training en Opleiding: Je deelt je kennis en expertise met klantenteams en collega’s, en biedt training en begeleiding om hen te helpen de kracht van het Power Platform te begrijpen en te benutten.

Dit verwachten we van jou

  • Een eerste ervaring in het Power Platform is een vereiste.

  • Een opleiding in IT is mooi meegenomen.

  • Van elk product uit het Power Platform de voor-en nadelen kennen. Zo kan je een gefundeerde oplossing bieden aan klanten.

  • Communicatievaardigheden

  • Gemotiveerd om bij te leren

WAAROM WERKEN BIJ VENTIGRATE

ONZE VOORDELEN

Icon Leuke Medewerkers

Toffe collega’s en
leuke werksfeer

Icon Leuke Wagen

Leuk loonpakket

Icon Remote Werken

Hybrid working

Icon Internationale Conferenties

Events in het binnen
en buitenland

Icon Opleiding en Ondersteuning

Opleiding en
bootcamps op maat

Icon Werk Thuis Balans

Respect voor jouw
work-life balance

ONZE WERKNEMERS KOMEN OP DE EERSTE PLAATS

VENTIGRATE DNA

Bij Ventigrate dragen we een goede werksfeer hoog in het vaandel. Onze ​werkkrachten​ zijn namelijk onze grootste ​troef​.

Met die gedachte in het achterhoofd zijn we aan het brainstormen geslagen, hebben we verschillende workshops georganiseerd en een rondvraag gedaan bij onze werknemers. Doelstelling hiervan was, om vanuit verschillende insteken, te bepalen ​wat Ventigrate onderscheidt als werkgever en hoe we ons als bedrijf willen profileren.

Met trots stellen we onze ​employer value proposition ​voor. Onze propositie omvat de kenmerken en waarden die we als bedrijf willen uitdragen naar onze werknemers.

LATEN WE CONNECTEREN

DROP HIER JOUW CV

Of neem rechtstreeks contact op met ons via