Wij nodigen je van harte uit voor een webinar dat in het teken staat van het meest spraakmakende technologie-evenement van het jaar: Microsoft Ignite! Deze webinar belooft een diepgaande rondleiding te worden van de baanbrekende aankondigingen en innovaties die tijdens Ignite zijn onthuld. We willen jou graag meenemen op deze informatieve en inspirerende reis.

Microsoft Ignite is de plek waar de toekomst van technologie wordt gevormd, en wij willen samen met jou de hoogtepunten ervan doornemen. Tijdens deze webinar zullen we niet alleen de belangrijkste aankondigingen behandelen, maar ook onze professionele inzichten delen en verduidelijken wat deze aankondigingen betekenen voor jou en je organisatie.

Verwacht een diepgaande duik in de nieuwste technologische doorbraken en innovaties van Microsoft. Van cloud computing tot kunstmatige intelligentie, we zullen de aankondigingen op een begrijpelijke manier uitlichten en hun impact op jouw zakelijke strategie bespreken.

Of je nu een IT-professional bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de toekomst van technologie, deze webinar is voor jou. We willen een interactieve sessie bieden waarin jouw vragen welkom zijn.

Mis deze unieke kans niet om samen met ons de nieuwste ontwikkelingen in de Microsoft wereld te ontdekken en te begrijpen.

Schrijf je vandaag nog in!

WEBINAR RECORDING

Deze webinar is ondertussen al voorbij. Je kan hierboven de recording bekijken.

Sprekers
Microsoft Ignite

Yannick Borghmans

Microsoft Ignite

Jan Vanderstappen

Datum en Tijdstip

07/12/2023

10u – 11u

Categories: Webinar