ONZE EXPERTISE IN

Microsoft 365

Dé complete suite voor maximale productiviteit, naadloze samenwerking en ongeëvenaarde innovatie. Verhoog de efficiëntie van tools zoals SharePoint, Microsoft Teams en het Power Platform. Verbind ze en laat je bedrijf bloeien in de digitale revolutie. Ervaar de toekomst vandaag nog.

Microsoft 365 Services Banner

STAP BINNEN IN DE TOEKOMST VAN MODERN WORKING

MICROSOFT 365

Logo Microsoft 365

Deze geavanceerde suite van tools en services is jouw ultieme metgezel voor het bereiken van buitengewone resultaten. Allereerst, van het creëren van meeslepende presentaties in PowerPoint tot het naadloos digitaal samenwerken met collega’s in Teams – Microsoft 365 maakt elke taak moeiteloos en elke samenwerking krachtiger.

Met Microsoft 365 ben je niet langer gebonden aan een fysieke locatie. Werk overal, op elk apparaat, en blijf gesynchroniseerd met je team en projecten. De kracht van cloud technologie stelt je in staat om documenten en bestanden veilig op te slaan en te delen, daarnaast ingebouwde beveiligingsfuncties je gegevens beschermen tegen bedreigingen.

Of je nu een startende onderneming bent die groeit of een gevestigde speler die wil innoveren, Microsoft 365 biedt de tools die je nodig hebt om te excelleren. Verhoog bijvoorbeeld je productiviteit met OneDrive en SharePoint, taken optimaliseren met Power Automate, en breng je ideeën tot leven met Power Apps.

Graag willen wij de trigger zijn die je doet nadenken en inzien welke optimalisaties, integraties en samenwerkingen er dus mogelijk zijn met Microsoft 365. Ongetwijfeld dat je zelf dat zelf meteen aan de slag wilt gaan om dit allen te verwezenlijken, samen met ons als trouwe partner.

ONTDEK EEN AANTAL BELANGRIJKE TOOLS BINNEN MICROSOFT 365

DE TOOLBOX

SharePoint Logo

SHAREPOINT ONLINE

Versterk teamwerk met naadloze documentdeling en samenwerking. Breng ideeën tot leven en werk moeiteloos samen. Laat de informatie naar je toe komen.

Security Purview Logo

SECURITY PURVIEW

Breng grip op gegevens naar een hoger niveau met een allesomvattend dataplatform. Ontdek, beheer en bescherm gegevensbronnen over de hele organisatie.

Microsoft Teams Logo

MICROSOFT TEAMS

Verbind teams met chat, vergaderingen en samenwerkingstools op één platform. Werk slimmer samen, waar afstand geen rol speelt.

VIVA Logo

VIVA

Creëer een betrokken en productieve werkcultuur met geïntegreerde tools voor leren, welzijn, inzichten en communicatie.

Planner & To Do Logo

PLANNER & TO DO

Blijf georganiseerd en productief met jouw planning en to-do lijst, Microsoft Planner & To Do zijn jouw dynamische duo voor een efficiënt taakbeheer.

Connectie Mogelijkheden Logo

CONNECTIE MOGELIJKHEDEN

Wij brengen de lijm aan tussen de M365 producten en je overige systemen. Al zijn het industriële toestellen die monitoren en analyseren, als het synchroniseren van je SAP-omgeving met SharePoint data. We have been there and done that.

SharePoint Logo

SHAREPOINT ONLINE

Versterk teamwerk met naadloze documentdeling en samenwerking. Daarnaast breng ideeën tot leven en werk moeiteloos samen. Laat de informatie naar je toe komen.

Security Purview Logo

SECURITY PURVIEW

Breng grip op gegevens naar een hoger niveau met een allesomvattend dataplatform. Bovendien ontdek, beheer en bescherm gegevensbronnen over de hele organisatie.

Microsoft Teams Logo

MICROSOFT TEAMS

Verbind teams met chat, vergaderingen en samenwerkingstools op één platform. Werk slimmer samen, waar afstand geen rol speelt.

VIVA Logo

VIVA

Creëer een betrokken en productieve werkcultuur met geïntegreerde tools voor leren, welzijn, inzichten en communicatie.

Planner & To Do Logo

PLANNER & TO DO

Blijf georganiseerd en productief met jouw planning en to-do lijst; daarentegen Microsoft Planner & To Do zijn jouw dynamische duo voor een efficiënt taakbeheer.

Connectie Mogelijkheden Logo

CONNECTIE MOGELIJKHEDEN

Wij brengen de lijm aan tussen de M365 producten en je overige systemen. Aldus zijn het industriële toestellen die monitoren en analyseren, als het synchroniseren van je SAP-omgeving met SharePoint data. We have been there and done that.

ONTDEK EEN AANTAL BELANGRIJKE TOOLS BINNEN HET POWER PLATFORM

DE TOOLBOX

HOE KAN VENTIGRATE HELPEN MET DEZE VERSCHILLENDE TOOLS BINNEN JOUW ORGANISATIE

ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE

B

ij ons draait alles om synergie. Wij zijn een hecht en ervaren team dat daarnaast functionele als technische expertise combineert om jouw Microsoft 365 ervaring naar een hoger niveau te tillen. Wat ons onderscheidt, is de naadloze samenwerking tussen onze functionele- en technische collega’s, die vaak een sterke technische achtergrond hebben. Hierdoor kunnen ze moeiteloos de brug slaan tussen concept en ontwikkeling, met als doel jouw Microsoft 365 omgeving te optimaliseren.

Wat deze samenwerking nog krachtiger maakt, zijn de ultrakorte communicatielijnen die onze twee teams verbinden. Bovendien vormen we één groot Microsoft 365 team, waarin kennisdeling en synergie centraal staan. We houden voortdurend elkaars kennis up-to-date en dagen elkaar intern uit met boeiende projecten.

En laten we het Power Platform niet vergeten – een krachtige tool die beide teams actief benutten. Met deze tool creëren we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op jouw specifieke behoeften en doelen. Kies voor onze bewezen aanpak en ervaar zelf hoe onze geïntegreerde benadering van functionele en technische expertise jouw Microsoft 365 omgeving transformeert. Samen maken we het mogelijk.

FUNCTIONEEL

Ontketen het volledige potentieel van Microsoft 365 met onze beproefde expertise! Daarnaast, vanaf het moment dat Microsoft 365 in actie komt, opent zich een wereld van ongekende mogelijkheden. Maar waarom alleen op ontdekkingstocht gaan? Ten eerste, onze jarenlange ervaring staat klaar om je functioneel te ondersteunen en je visionaire ideeën te verwezenlijken.

Stap in onze dynamische trainingswereld, op maat gemaakt voor jou. Van diepgaande producttrainingen tot meeslepende awareness sessies die jou en je team de weg wijzen naar verborgen schatten binnen de software. We gaan zelfs een stap verder, namelijk door gebruikers te trainen om maatwerkapplicaties effectief te benutten.

En dan is er governance – de sleutel tot georganiseerd succes. Bovendien, terwijl Microsoft 365 groeit, zorgen wij voor structuur. Daarom met onze samenwerking creëer je een gestroomlijnde omgeving zonder wildgroei. Beheer en bescherm je gegevens met geautomatiseerde tools, zoals slimme tagging van gevoelige informatie en automatische archivering van niet-gebruikte content.

Kortom, wij zijn jouw strategische partner om Microsoft 365 in te zetten als een drijvende kracht achter jouw succesverhaal. Ontdek, optimaliseer en domineer de digitale toekomst aldus met ons aan je zijde!

TECHNISCH

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Microsoft 365, versterkt door onze maatwerk development-expertise. Daarnaast de krachtige suite op zichzelf al indrukwekkend is, gaat onze ontwikkeling nog een stap verder om jouw businessprocessen naadloos te integreren en jouw visie te verwezenlijken.

Stel je voor: AI-technologie die je documenten en afbeeldingen verrijkt met de juiste metadata, automatisch. We bouwen componenten die SharePoint-pagina’s veranderen in krachtige hubs, gevoed door externe bronnen. Onze experts creëren zelfs volledige applicaties die gegevens combineren en verrijken via de Microsoft Graph, en dat alles in een naadloze Microsoft 365-omgeving.

Onze oplossingen zijn jouw sleutel tot de toekomst en kunnen schitteren in SharePoint, Microsoft Teams, de Office-suite of als op zichzelf staande applicaties op al je devices. Bovendien met meer dan 15 jaar ervaring hebben we al talloze technisch geavanceerde applicaties ontwikkeld, altijd met zorgvuldige tests en monitoring.

En dat is nog niet alles: wij geloven in empowerment. Met onze low-code oplossingen kun je zelf aan de slag en onze experts tillen het naar ongekende hoogten. Klaar om je business naar nieuwe hoogten te tillen? Welkom bij de toekomst van Microsoft 365!

BEKIJK OOK ONZE ANDERE PIJLERS

EXPERTISE