In een wereld waar informatie de sleutel tot succes is, nodigen we je uit om deel te nemen aan een boeiende webinar die je inzichten zal geven in het gebruik van je SharePoint omgeving. Tijdens deze sessie zullen we de kracht van gegevensanalyse benutten.

SharePoint zelf heeft al enkele ingebouwde tools om te meten hoe gebruikers onze sites en pagina’s bezoeken, maar dat is slechts het begin.

Waarom? Bijvoorbeeld, voordat je een nieuw (intranet) portaal lanceert, is het van cruciaal belang om vóór en na de lancering metingen uit te voeren. Dit stelt je in staat om objectief te beoordelen of de aanpassingen en lancering een positief of negatief effect hebben gehad op je digitale omgeving.

Een van de geavanceerde hulpmiddelen waar we aan denken is “Clarity,” dat ook in het Microsoft 365-pakket zit. Clarity volgt gebruikers op de achtergrond en biedt een gedetailleerd inzicht in hun gedrag. Het vertelt je hoelang gebruikers op een pagina blijven, waar ze klikken, waar hun muis overheen beweegt, en zelfs of ze agressief op links klikken. Deze waardevolle gegevens worden visueel weergegeven in overzichtelijke heatmaps en sessieregistraties, en je hebt zelfs de mogelijkheid om ze te integreren in Google Analytics. Je privacy is gegarandeerd, want we kunnen de gegevens anonimiseren.

Maar dat is nog niet alles. Ontdek hoe maatwerkcode je kan helpen om gegevens te ontsluiten naar je eigen datasysteem. Van daaruit kun je moeiteloos dynamische Power BI-dashboards creëren om diepgaande analyses uit te voeren en waardevolle inzichten te verkrijgen.

Kortom, dit is de ideale webinar voor iedereen die wil begrijpen hoe SharePoint wordt gebruikt en het gedrag van gebruikers wil doorgronden. Doe met ons mee en laat de geheimen van SharePoint-gebruik zich voor je ontvouwen. Schrijf je vandaag nog in!

Webinar Recording

Deze webinar is ondertussen al voorbij. Je kan hierboven de recording bekijken.

Sprekers
Microsoft 365 Intranet Analytics

Yannick Borghmans

Microsoft 365 Intranet Analytics

Jan Vanderstappen

Datum en Tijdstip

25/10/2023

10u – 11u

Sprekers
Microsoft 365 Intranet Analytics

Yannick Borghmans

Microsoft 365 Intranet Analytics

Jan Vanderstappen

Datum en Tijdstip

25/10/2023

10u – 11u

Categories: Webinar