Jouw partner voor

.NET & M365 oplossingen

Binnen Ventigrate zijn we al meer dan 17 jaar actief binnen .NET en het bouwen van custom applicaties voor onze klanten. We zijn trots op onze uitgebreide expertise in .NET development. Ons team van ervaren ontwikkelaars is gepassioneerd in het leveren van krachtige, schaalbare en veilige oplossing die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsnoden en volledig op maat kunnen worden gemaakt. Ventigrate is de vertrouwde partner die jouw organisatie op diverse vlakken naar nieuwe hoogtes kan tillen.

Jouw succes, Onze missie

ONZE FLEXIBILITEIT IS ONZE KRACHT EN MEERWAARDE NAAR DE KLANTEN

HOE GAAN WE TE WERK

Autotagging documenten logo

PROJECT ONTWIKKELING

Bij Ventigrate zijn we experts in het bouwen van custom applicaties binnen de .NET-technologie stack. We bieden end-to-end oplossingen aan om uw ideeën tot leven te brengen. Ons team van ervaren .NET-ontwikkelaars werkt nauw met u samen om op maat gemaakte applicaties te creëren die perfect aansluiten bij uw bedrijfsdoelen. Van concept tot implementatie, wij zorgen ervoor dat elk project op tijd, binnen budget en met de hoogste kwaliteitsstandaarden wordt afgerond. Vertrouw op Ventigrate om uw .NET-projecten succesvol te realiseren.

Autotagging documenten logo

DETACHERING

Bij Ventigrate zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van .NET-professionals onder de vorm van detachering. We begrijpen de uitdagingen van het vinden van de juiste expertise voor uw development teams en projecten. Daarom bieden wij flexibele oplossingen door hooggekwalificeerde .NET-specialisten te detacheren die perfect passen bij uw projectbehoeften en teamdynamiek. Onze experts zijn klaar om uw development teams te versterken en bij te dragen aan het succes van uw projecten met hun diepgaande kennis en ervaring in .NET-technologieën.

WIJ SPREKEN VANUIT ONZE ERVARING

LEUKE REFERENTIES

Referentie SomatieFIE Image

SOMATIEFIE – KLANTENPORTAAL

SomatiFIE onderhoudt voornamelijk interventiema- teriaal, zoals brandblusapparaten, brandhaspels, noodverlichting etc. Die toestellen krijgen allemaal een barcode die wordt gescand door de technici. Deze informatie is nu beschikbaar op het portaal, klanten kunnen dus het onderhoud van elk toestel minutieus opvolgen. Met het nieuwe portaal komt het bedrijf ook tegemoet aan de stijgende vraag van klanten om documenten zoals attesten, werkbonnen en facturen te kunnen raadplegen via een online platform.

Technologieën: .NET Core, Angular, Azure App service, Azure Blog Storage, Azure SQL-Database

ASTARA – HOMOLIGATIE VOERTUIGEN

De nieuwe AHOS applicatie is een op maat gemaakt portaal dat in staat voor het beheren van de homologatie gegevens van nieuwe voertuigen. Binnen deze applicatie verwerken we de gegevens die we ontvangen van de constructeur op een zeer dynamische manier: past de constructeur iets aan qua design van zijn bestanden, kan de applicatie hier zonder her-programmatie op reageren. Nadat de gegevens verwerkt zijn, kunnen de nodige documenten worden afgedrukt voor de dealers. De AHOS applicatie zorgt er ook steeds voor dat de voertuigen gepreregistreerd worden in België, Nederland en Duitsland. Sommige voertuigen hebben een aanpassing nodig die bij Astara wordt uitgevoerd en hiervoor worden ook de nodige gegevens beheerd en afgedrukt.

Technologieën: .NET Core, Blazor, Azure App service, Azure Blob Storage, Azure SQL-Database

Maakt meteen een afspraak voor een live call in onze online Bookings kalender

ONTDEK EEN AANTAL LEUKE NIEUWIGHEDEN

LEUKE NIEUWIGHEDEN

Autotagging documenten logo

SHAREPOINT EMBEDDED

De nieuwe API-only omgeving van SharePoint zorgt voor een nieuwe basis van waaruit we applicaties kunnen maken. Met nog steeds zelfde vertrouwde enterprise features van SharePoint.

Form Recognizer Azure Logo

MICROSOFT LOOP

De toekomst van notities (samen) te maken! Of je nu Outlook, Teams of simpel weg in de browser zit, je kan doormiddel van Microsoft Loop samenwerken aan je notities op een moderne manier. Eentje om het in oog te houden, als je het ons vraagt.

Chatbots Logo

M365 BACKUP & ARCHIVE

Een feature die de voorgaande jaren vooral door 3th party oplossing voorzien werd voor Microsoft 365, maar binnenkort ook out of the box aanwezig gaat zijn in SharePoint.

Slimme Search Logo

SLIMME SEARCH

Slimme search, mogelijk gemaakt door OpenAI, ontketent de kracht van geavanceerde taalmodellen voor het vinden van nauwkeurige en relevante informatie binnen grote hoeveelheden tekst. Profiteer van snellere inzichten en doelgerichte resultaten voor efficiënter onderzoek en informatieverwerking.