Na het succes van onze recente campagne voor bouwbedrijven, willen we onze oplossing ook in een verfijnde webinarvorm presenteren.

Deze webinar is bedoeld om je te helpen bij het efficiënt beheren van projecten van elk type! De complexiteit van het coördineren van projectleiders, externe aannemers, architecten en overheidsinstanties brengt verschillende uitdagingen met zich mee, vooral vanwege de grote hoeveelheden documenten en bestanden die naadloos moeten worden gedeeld en waarop moet worden samengewerkt.

Wij kunnen helpen met een uitgebreide digitale oplossing in Microsoft 365!

Door gebruik te maken van de robuuste mogelijkheden van SharePoint Online, Teams en het Power Platform maken we de weg vrij voor een omgeving die het delen van bestanden en projectbeheer vereenvoudigt.

Waarom Microsoft 365 voor uw bouwprojecten?
  • Gecentraliseerde samenwerking: Maak speciale sites binnen SharePoint of Teams voor elk project, zodat alle gebruikers moeiteloos toegang hebben tot de benodigde documenten en deze kunnen delen.
  • Gebruiksgemak: Zet snel nieuwe projectomgevingen op met een paar klikken, zodat het eenvoudig is om projecten op te starten, te beheren en uit te breiden indien nodig.
  • Provisioning op maat: Implementeer verschillende geautomatiseerde mechanismen om het beheer van de hele levenscyclus van uw projectsites te stroomlijnen, van creatie tot voltooiing.
Sprekers
Microsoft 365 Intranet Analytics

Yannick Borghmans

Microsoft 365 Intranet Analytics

Jan Vanderstappen

Datum en Tijdstip

23/04/2024

10u – 11u

Categories: Webinar