Wij maken documenten eenvoudig en snel binnen Microsoft 365

In de bouwsector is het efficiënt beheren van meerdere grootschalige projecten een monumentale taak. De complexiteit van het coördineren van projectleiders, externe aannemers, architecten en overheidsinstanties voegt lagen van uitdagingen toe, voornamelijk als gevolg van de enorme hoeveelheden documenten en bestanden die naadloos moeten worden gedeeld en op wordt samengewerkt.

Wij kunnen helpen met een uitgebreide digitale oplossing in Microsoft 365!

Door gebruik te maken van de robuuste mogelijkheden van SharePoint Online, Teams en het Power Platform maken we de weg vrij voor een omgeving die het delen van bestanden en projectbeheer vereenvoudigt.

Waarom Microsoft 365 voor uw bouwprojecten?

  • Gecentraliseerde samenwerking: Maak speciale sites binnen SharePoint of Teams voor elk project, zodat alle gebruikers moeiteloos toegang hebben tot de benodigde documenten en deze kunnen delen.
  • Gebruiksgemak: Zet snel nieuwe projectomgevingen op met een paar klikken, zodat het eenvoudig is om projecten op te starten, te beheren en uit te breiden indien nodig.
  • Provisioning op maat: Implementeer verschillende geautomatiseerde mechanismen om het beheer van de hele levenscyclus van uw projectsites te stroomlijnen, van creatie tot voltooiing.

BOUW SLIM, BOUW DIGITAAL MET VOLGENDE MICROSOFT TOOLS

MICROSOFT TOOLS

Logo Microsoft 365 Service
MICROSOFT 365
SHAREPOINT ONLINE
MICROSOFT TEAMS
Logo Power Platform Service
POWER PLATFORM

PARTIJEN DIE OOK VERTROUWEN HEBBEN IN VENTIGRATE

REFERENTIES

Banner - Cores Development referentie met logo

CONTACTEER ONS VIA ONDERSTAAND FORMULIER

CONTACT

Klaar om uw projectbeheer naar een hoger niveau te brengen? Ontdek Microsoft 365 en neem vandaag nog contact met ons op.

Categories: Nieuws

RECENTE POSTS