Nintex opleidingenVentigrate Nintex Workflow

Nintex heeft de laatste jaren met een configureerbare workflow aangevuld met een sterk geïntegreerde formulieroplossing de SharePoint markt veroverd. Met Nintex Workflow geeft u uzelf en andere gebruikers de mogelijkheid om uw bedrijfsprocessen te automatiseren; van een eenvoudige goedkeuring van verlof tot complexe integraties tussen externe applicaties, cloud-diensten en andere gegevensbronnen.

Eat your own dogfood

Ventigrate is thuis in de digitale werkplek en bouwt digitale werkomgevingen voor bedrijven gebaseerd op SharePoint. Sinds 2007 is Ventigrate trouwe partner van Nintex. In die tijd hebben we een mooi curriculum en de nodige ervaring opgebouwd door op dagdagelijkse basis met deze producten aan de slag te gaan. Door deze unieke aanpak weten we niet enkel hoe we u het best kunnen trainen in Nintex, maar kunnen we ook praktijkervaring integreren in onze cursussen.

Praktijkgericht en realistisch

Tijdens al onze cursussen betrekken we de deelnemers maximaal door zoveel als mogelijk hands on ervaring aan te bieden en de leerstof in te oefenen met realistische cases. Uiteraard is het ook mogelijk om concrete vragen rechtstreeks aan onze trainer te stellen zodat u met voldoende bagage terug aan de slag kan. Om de interactiviteit mogelijk te maken beperken we het aantal deelnemers tot maximaal 10 per cursus.

Aanbod

Ventigrate gelooft sterk in een individuele aanpak. Op basis van uw wensen stellen we graag in samenspraak met u een aangepaste opleiding samen. Onderstaande trainingen geven we regelmatig bij onze klanten

  • Designing Nintex Workflows - In de basiscursus leert u na een korte introductie over het product zelf workflows samen stellen. Aan de hand van enkele cases stelt u zelf geleidelijk aan meer complexe workflows samen. Voor deze cursus is een basiskennis van SharePoint vereist.
  • Managing Nintex Workflows - In deze cursus focussen we op de technische onderdelen van een Nintex Workflow oplossing en richten we onze pijlen op de onderwerpen als schaalbaarheid, performantie, technische best practices, deployment, governance en de pittfalls die we bij onze klanten regelmatig zien opduiken. Een must voor iedereen die op een intensieve manier gebruik wil maken van Nintex Workflows. Een technische achtergrond is gewenst om alle onderwerpen tot in de diepte te beheersen, maar niet noodzakelijk.
  • Designing Nintex Forms - Tijdens deze cursus leer je stapsgewijs geavanceerde formulieren ontwerpen op basis van Nintex Forms. Zowel alleenstaande formulieren als workflow-geïntegreerde formulieren komen aan bod in de verschillende cases. Enige ervaring met javascript is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Contacteer ons met al uw vragen via ons contactformulier.