Skybow

Formulier oplossingen

Skybow logo

Een van onze nieuwste partners moet skybow zeker niet onderdoen voor al onze huidige third party tools. In tegendeel, skybow heeft zich bewezen op de markt als een waardige opvolger van onze welgekende Microsoft InfoPath tool. Als we in het verleden nood hadden aan custom formulier oplossingen binnen SharePoint was InfoPath de to-go tool om deze oplossingen te verwezenlijken. Vandaag hebben we zowel voor Office 365 als voor SharePoint on-premise een nieuwe tool aan te bieden.

Rich forms is een SharePoint Add-in tool dat aan de hand van een gemakkelijker en gebruiksvriendelijke maar wel zeer krachtige editor de gebruiker ertoe instaat stelt lijst formulieren en business logica te creƫren en te personaliseren. Al dit gebeurt met een vlekkeloze integratie tussen skybow en SharePoint. Het maken van formulier gebaseerde business applicaties op SharePoint en Office 365 met een hele hoop features die er op hun beurt ook nog eens goed uitzien, was nooit zo gemakkelijker als nu.

Het editeren van de formulieren gebeurt via de browser op je SharePoint site. Omdat rich forms een extensie is op SharePoint lijst formulieren en gebruik maakt van alle out-of-the-box functionaliteiten, werken de formulieren ook als een onderdeel van SharePoint en zullen de gebruikers ook meteen hun weg vinden binnen deze nieuwe formulieren.

Skybow
Skybow infopath